Actor
Born 1973, USSR (Russia)
 
 
Valentin SAMOKHIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Валентин САМОХИН
Valentin SAMOKHINE
Filmography (extracts)
 
Actor
2020 - Lead Anna (Свинцовая Анна) by Aleksey GOROVATSKY [fiction, 59 mn]
2018 - Ambivalence (Амбивалентность) by Anton BILZHO [fiction, 121 mn]
2018 - Six Two Eight (Шесть Два Восемь) by Anna KUZNETSOVA [fiction, 25 mn]
2017 - Pagans (Язычники) by Valeria SURKOVA [fiction, 92 mn]
2017 - For All I Died (Для всех я умерла) by Anastasia ANTONOVA [fiction, 30 mn]

Biography
No English biography available !
 
En 2010 a terminé la faculté de l'acteur du GITIS (Académie Russe d'Art Théâtral)

В 2000 году окончил актерский факультет РАТИ (ГИТИСа).