Actor
Born 1992 
 
 
Ivan MULIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Константинович МУЛИН
Ivan MOULINE
Filmography (extracts)
 
Actor
2021 - Bud moim Kirillom (Будь моим Кириллом) by Alla ELISEEVA [fiction, 96 mn]
2019 - Bolvanka (Болванка) by Nikita VLASSOV [fiction, 12 mn]
2018 - Crystal Swan (Хрусталь) by Daria ZHUK [fiction, 92 mn]
2018 - Six Two Eight (Шесть Два Восемь) by Anna KUZNETSOVA [fiction, 25 mn]
2017 - The Smoke (Дым) by Ivan PLECHEV [fiction, 23 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 6 juillet 1992.
En 2013 a terminé l'Ecole de Théâtre M. S. Chtchepkine (classe de V. Beïlis, V. Ivanov)

Родился 6 июля 1992г.
В 2013г. окончил ВТУ им. М.С. Щепкина (курс В. Бейлиса, В. Иванова).