Actress
Born 1917, Ukraine
 
 
Anna LISIANSKAYA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анна Григорьевна ЛИСЯНСКАЯ
Anna LISSIANSKAIA
Filmography (extracts)
 
Actress
1966 - Lenin in Poland (Ленин в Польше) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 99 mn]
1957 - Stories About Lenin (Рассказы о Ленине) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 115 mn]
1957 - Pazukhin's death (Смерть Пазухина) by Grigori NIKULIN [fiction, 86 mn]
1955 - The Twelfth Night (Двенадцатая ночь) by Yan FRID [fiction, 90 mn]
1955 - The Gadfly (Овод) by Aleksandr FAINTSIMMER [fiction, 102 mn]
1947 - Selskaya uchitelnitsa (Сельская учительница) by Mark DONSKOY [fiction, 104 mn]
1944 - No. 217 (Человек 217) by Mikhail ROMM [fiction, 101 mn]
1943 - The Rainbow (Радуга) by Mark DONSKOY [fiction, 91 mn]