Actor
Born 1992, Russia
 
 
Artiom SUCHKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Артем Андреевич СУЧКОВ
Artiom SOUTCHKOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2021 - Striped (Полосатый) by Tatyana ASTAPOVA [fiction, 12 mn]
2019 - Devushki byvaiut raznye (Девушки бывают разные) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2019 - The (UN)perfect Guy ((НЕ)идеальный мужчина) by Marius VAYSBERG [fiction, 92 mn]
2018 - Gogol. The Dreadful Revenge. (Гоголь. Страшная месть) by Egor BARANOV [fiction, 106 mn]
2018 - Kilimandjara (Килиманджара) by Yekaterina TELEGINA [fiction, 75 mn]
2016 - The Birds of the Cities (Городские птички) by Yulia BELAYA [fiction, 87 mn]
2014 - Mixed feelings (Смешанные чувства) by Georgi MALKOV [fiction, 85 mn]