Director,
Producer
Born 1973 
 
 
Armen ANANIKYAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Армен АНАНИКЯН
Armen ANANIKIAN
Filmography (extracts)
 
Director
2015 - Odnoy levoy (Одной левой) [fiction, 79 mn]
 
Producer
2020 - We (Мы) by Hamlet DULYAN [fiction, 24 mn]
2020 - Coma (Кома) by Nikita ARGUNOV [fiction, 111 mn]
2019 - Robo (Робо) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2018 - Unforgiven (Непрощенный) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 105 mn]
2018 - Women against men : Crimeans holidays (Женщины против мужчин: Крымские каникулы) by Leonid MARGOLIN [fiction, 80 mn]
2018 - Best wishes! (Счастья! Здоровья!) by Mark GOROBETS , Leonid MARGOLIN , Armand MARUTYAN [fiction, 85 mn]
2018 - Foto na pamiat (Фото на память) by Anton ZENKOVICH [fiction, 73 mn]
2017 - Love in the angel's town (Любовь в городе ангелов) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2014 - Podarok s kharakterom (Подарок с характером) by Karen OGANESYAN [fiction, 88 mn]