Producer
 
 
 
Natalia DROZD
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Наталья ДРОЗД
Natalia DROZD
Filmography (extracts)
 
Producer
2021 - Compartment n° 6 (Купе номер шесть) by Juho KUOSMANEN [fiction, 107 mn]
2021 - Unwanted (Ничья) by Lena LANSKIKH [fiction, 95 mn]
2020 - Hypnosis (Гипноз) by Valery TODOROVSKY [fiction, 112 mn]
2019 - Another Woman (Давай разведемся) by Anna PARMAS [fiction, 95 mn]
2018 - Core of the world (Сердце мира) by Natalya MESHCHANINOVA [fiction, 124 mn]
2018 - My Branch so fine (Моя веточка тоненькая) by Dinara DRUKAROVA [fiction, 14 mn]
2016 - Petersburg. Only For Love (Петербург. Только по любви) by Oxana BYCHKOVA , Aksinya GOG , Natalia KUDRYASHOVA , Renata LITVINOVA , Natalia NAZAROVA , Anna PARMAS , Avdotya SMIRNOVA [fiction, full length film]
2014 - I won't come back (Я не вернусь) by Ilmar RAAG [fiction, 95 mn]