Actor
Born 1993, Russia
 
 
Danil STEKLOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Данил Андреевич СТЕКЛОВ
Danil STEKLOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2020 - The Presumption of Guilt (Презумпция виновности) by Oleg ASADULIN [fiction, 92 mn]
2019 - New Year’s Renovation Works (Новогодний ремонт) by Artur PINKHASOV [fiction, 83 mn]
2019 - Take Me by the Hand (Возьми меня за руку) by Aleksey_2 MIKHAYLOV [fiction, 30 mn]
2018 - Jumpman (Подбросы) by Ivan TVERDOVSKIY jr. [fiction, 100 mn]
2018 - Ambivalence (Амбивалентность) by Anton BILZHO [fiction, 121 mn]
2018 - Ailing Angel (У ангела ангина) by Oxana KARAS [fiction, 95 mn]
2017 - Nearest and dearest (Близкие) by Ksenia ZUEVA [fiction, full length film]
2017 - Light up (Жги) by Kirill PLETNYOV [fiction, full length film]
2017 - Anyone but not them (Только не они) by Aleksandr BOYKOV [fiction, 90 mn]
2013 - The Hope Factory (Комбинат «Надежда») by Natalya MESHCHANINOVA [fiction, 90 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 18 janvier 1993 dans une famille d'acteur.

Родился 18 января 1993 года в актерской семье. Мать - актриса театра "Сатирикон" Агриппина Стеклова, дед - народный артист России Владимир Александрович Стеклов. Студент Школы-студии МХАТ (мастерская К.А.Райкина, 2009-2013).