Actor
Born 1940 
 
Died 1996
Vladimir KOLOKOLTSEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Георгиевич КОЛОКОЛЬЦЕВ
Vladimir KOLOKOLTSEV
Filmography (extracts)
 
Actor
1988 - Neulovimy Mstitel (Неуловимый мститель)
1967 - Sophia Perovskaya (Софья Перовская) by Leo ARNSHTAM [fiction, 113 mn]
1967 - Tayanin dyen (Татьянин день) by Isidor ANNENSKY [fiction]
1967 - Wedding in Malinovka (Свадьба в Малиновке) by Andrei TUTYSHKIN [fiction, 95 mn]
1965 - The Cook (Стряпуха) by Edmond KEOSAYAN [fiction, 71 mn]
1964 - Father of a Soldier (Отец солдата) by Revaz CHKHEIDZE [fiction, 92 mn]
1963 - Pervyy trolleybus (Первый троллейбус) by Isidor ANNENSKY [fiction, 87 mn]
1962 - When the Draw Bridges Open (Когда разводят мосты) by Viktor SOKOLOV [fiction, 92 mn]
1959 - The Green Van (Зелёный фургон) by Genrikh GABAY [fiction, 88 mn]