Actress
Born 1990, USSR (Russia)
 
 
Liubov NOVIKOVA-AXIONOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Любовь Павловна НОВИКОВА-АКСЕНОВА
Lioubov NOVIKOVA-AXIONOVA
Filmography (extracts)
 
Actress
2016 - Have Fun, Vasya! (Гуляй, Вася) by Roman KARIMOV [fiction, 96 mn]
2015 - Rodina (Родина) by Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2014 - Moscow Never Sleeps (Москва никогда не спит) by Johnny O'REILLY [fiction, 104 mn]
2014 - Liubit ne liubit (Любит не любит) by Klim SHIPENKO [fiction, 83 mn]
2012 - Short Stories (Рассказы) by Mikhail SEGAL [fiction, 110 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 15 mars 1990 à Moscou dans la famille d'un militaire et d'un médecin.
En 2010 a terminé l'Académie d'Art Théâtral de Russie, classe de A. I. Cheïnine.
Mariée au producteur Pavel Axionov.

Любовь Новикова родилась в Москве 15 марта 1990 года в семье военного и медицинского работника.
В 2010 году окончила РАТИ-ГИТИС (мастерская А.И.Шейнина).
Муж — продюсер Павел Аксёнов.