Editor
 
 
 
Danielius KOKANAUSKIS
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Даниелиус КОКАНАУСКИС
Danielius KOKANAUSKIS
Filmography (extracts)
 
Editor
2019 - State Funeral (Государственные Похороны) by Sergey LOZNITSA [documentary, 135 mn]
2018 - Donbass (Донбасс) by Sergey LOZNITSA [fiction, 110 mn]
2017 - A Gentle Creature (Кроткая) by Sergey LOZNITSA [fiction, 160 mn]
2014 - Maidan (Майдан) by Sergey LOZNITSA [documentary, 130 mn]
2012 - In the Fog (В тумане) by Sergey LOZNITSA [fiction, 127 mn]
2010 - My Joy (Счастье мое) by Sergey LOZNITSA [fiction, 127 mn]
2010 - Eastern Drift (Евразиец) by Sharunas BARTAS [fiction, 111 mn]