Director,
Writer
 
 
 
Anton KOLOMEYETS
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Антон Евгеньевич КОЛОМЕЕЦ
Anton KOLOMEETS
Filmography (extracts)
 
Director
2018 - The Tutor (Ваш репетитор) [fiction, full length film]
2010 - Otrazhene (Отражение) [fiction, 2 mn]
 
Writer
2020 - Chiks (Чики) by Eduard OGANESIAN [fiction, TV serial, 47 mn]
2018 - The Tutor (Ваш репетитор) by Anton KOLOMEYETS [fiction, full length film]
2010 - Otrazhene (Отражение) by Anton KOLOMEYETS [fiction, 2 mn]

Biography
No English biography available !
 
A terminé l'Ecole de théâtre de Novossibirsk en 2004 dans la classe de G. Alekhina et I. Borissov.
De 2004 à 2009 acteur du théâtre "Krasnyï fakel" ("Le Flambeau rouge").
En 2014 a terminé la faculté de réalisation du VGIK (Institut National de Cinéma de Moscou) dans la classe de Vladimir Khotinenko.

Окончил Новосибирское театральное училище в 2004 году (курс Г. Алехиной и И. Борисова).
С 2004 по 2009 год — актёр театра «Красный факел».
В 2014 году окончил режиссерский факультет ВГИКа (мастерская Владимира Хотиненко).


Commentaries and bibliography
- Anton Kolomeets: The Tutor (Vash repetitor, 2018) Olga KLIMOVA, 2020, Kinokultura