Director,
Writer,
Producer
Born 1943 
 
Died 2006
Nodar MANADADZE
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Нодар Шотаевич МАНАГАДЗЕ
Nodar MANAGADZE
Filmography (extracts)
 
Director
1994 - The Baptism (Прозрение) [fiction, 76 mn]
1976 - Living Legends (Ожившие легенды) [fiction, 68 mn]
 
Writer
1994 - The Baptism (Прозрение) by Nodar MANADADZE [fiction, 76 mn]
1976 - Living Legends (Ожившие легенды) by Nodar MANADADZE [fiction, 68 mn]
 
Producer
1994 - The Baptism (Прозрение) by Nodar MANADADZE [fiction, 76 mn]
 
Site : IMDb

Awards :
Honoured Artist of Georgia, 1980
The Baptism :
Special Jury prize, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 1994

Biography
No English biography available !
 
Родился 19 марта 1943 года в Тбилиси.
Окончил режиссёрский факультет Театрального института имени Шота Руставели (1965).
Второй режиссёр на фильмах своего отца — Шота Манагадзе — «Хевсурская баллада» (1965), «Распятый остров» (1968).
Ушёл из жизни 27 ноября 2006 года.