Director,
Actor
Born 1981 
 
 
Daniil VOROBYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Даниил ВОРОБЬЕВ
Daniil VOROBIEV
Filmography (extracts)
 
Director
2010 - Prayer (Молитва) [fiction, 3 mn]
 
Actor
2021 - Happy End (Happy End) by Yevgeni SANGADZHIEV [fiction, TV serial, 35 mn]
2020 - Picture of Eve (Фоторобот Евы) by Yevgeniya SHEVCHENKO [fiction, 48 mn]
2016 - Wake Me Up (Разбуди меня) by Guillaume PROTSENKO [fiction, full length film]
2016 - Huh (Че) by Irina VILKOVA [fiction, 15 mn]
2015 - Metamorphosis (Метаморфозис) by Liubov LVOVA , Sergey TARAMAYEV [fiction, 103 mn]
2011 - The Manticora (Мантикора) by Vladimir KITT [fiction, 110 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 30 août 1981. A terminé le VGIK (Institut National de Cinéma de Moscou) dans la classe de Alexandre Lenkov.

Родился 30 августа 1981 года. Окончил ВГИК (мастерская Александра Ленькова).