Director,
Writer
 
 
 
Yulia BYVSHEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юлия БЫВШЕВА
Youlia BYVCHEVA
Filmography (extracts)
 
Director
2020 - Zero Point. (Нулевая отметка) [documentary, 68 mn]
2015 - Spirit in motion (Дух в движении) [documentary, 60 mn]
2015 - Voices of the Past (Уходящие голоса) [documentary, 81 mn]
2012 - Putin, Love Us (Путин, люби нас!) [documentary, 25 mn]
2011 - Syncope (Синкопа) [documentary, 37 mn]
2010 - Bumazhnye slova (Бумажные слова) [documentary, 8 mn]
 
Writer
2020 - Zero Point. (Нулевая отметка) by Yulia BYVSHEVA [documentary, 68 mn]
2012 - Putin, Love Us (Путин, люби нас!) by Yulia BYVSHEVA [documentary, 25 mn]

Awards :
Spirit in motion :
Best documentary, International Human Rights Film Festival, Moscow (Russia), 2015
Syncope :
Second Audience Award, Short Film Festival "ARTkino", Moscow (Russia), 2011
Best first film, National Competition, Message to Man : International Short, Documentary and Animated Film Festival, St Petersburg (Russia), 2011