Sound designer
Born 1950 
 
 
Viktor BRUS
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виктор Михайлович БРУС
Viktor BROUS
Filmography (extracts)
 
Sound designer
2019 - Swimming upstream (Против течения) by Grigori KURDYAEV [documentary, 57 mn]
2017 - Alibek (Алибек) by Vadim TSALIKOV [documentary, 53 mn]
2015 - Watch and Years (Часы и годы) by Nikita VORONOV [documentary, 39 mn]
2012 - Schastlivchiki 60-kh (Счастливчики 60-х) by Galina DOLMATOVSKAYA [documentary, 88 mn]
2012 - Buroba (Буроба) by Oxana KHOLODOVA [animation, 13 mn]
2011 - Maxim Gorky. Vozvrashchenie v ad (Максим Горький. Возвращение в ад) by Igor_2 GELEYN [documentary, 52 mn]
2011 - Lemnos Island. Russian Golgotha (Остров Лемнос. Русская Голгофа) by Galina OGURNAYA [documentary, 45 mn]
2010 - Shatalo (Шатало) by Aleksey DYOMIN [animation, 13 mn]
2010 - Vanya i Leshiy (Ваня и Леший) by Sergey GLAGOLEV [animation, 13.15 mn]
2010 - The Star (Звезда) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 13.13 mn]
2010 - Oska-svyatoy (Оська-святой) by Natalia MALGINA [animation, 13.42 mn]
2009 - Ochumelov (Очумелов) by Aleksey DYOMIN [animation, 13 mn]
2008 - Pudya (Пудя) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 13 mn]
2007 - How I Caught Little Men (Как я ловил человечков) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 13 mn]
2005 - About the Bald Princess (Про лысую принцессу) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 13 mn]