Sound designer
 
 
 
Sergey OVCHARENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей ОВЧАРЕНКО
Sergueï OVTCHARENKO
Filmography (extracts)
 
Sound designer
2017 - Lesson on Dostoyevsky (Курс Достоевского) by Valentina YELINA [documentary, 42 mn]
2013 - The Last Limousine (Последний лимузин) by Daria KHLESTKINA [documentary, 75 mn]
2013 - Belosinee bezmolvie (Белосинее безмолвие) by Vadim OBORVALOV [animation, 2 mn]
2012 - Protest Day (День учителя) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 80 mn]
2011 - The Layabouts (Бездельники) by Andrei ZAYTSEV [fiction, 93 mn]
2009 - Vegetables (Овощи) by Jalil RIZVANOV [animation, 5 mn]