Actress
Born 1927, USSR (Ukraine)
 
Died 1989
Liliya GRITSENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Лилия Олимпиевна ГРИЦЕНКО
Lilia GRITSENKO
Filmography (extracts)
 
Actress
1985 - Lichnoe delo sudi Ivanovoy (Личное дело судьи Ивановой) by Ilya FREZ [fiction, 85 mn]
1984 - Planets’ Parade (Парад планет) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 97 mn]
1982 - Private Life (Частная жизнь) by Yuli RAIZMAN [fiction, 102 mn]
1976 - Klyuch bez prava peredachi (Ключ без права передачи) by Dinara ASANOVA [fiction, 99 mn]
1965 - Hot july (Знойный июль) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 69 mn]
1958 - Andreyka (Андрейка) by Nikolay_2 LEBEDEV [fiction, 90 mn]
1955 - 1905 (Мать) by Mark DONSKOY [fiction, 104 mn]
1954 - True Friends (Верные друзья) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 102 mn]

Commentaries and bibliography
- Лилия Гриценко , Irina SHILOVA, 1969, Бюро пропаганды советского киноискусства