Actress
Born 1930, USSR (Russia)
 
 
Nina GREBESHKOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Нина Павловна ГРЕБЕШКОВА
Nina GREBECHKOVA
Filmography (extracts)
 
Actress
2001 - Lavina (Лавина) by Ivan SOLOVOV [fiction, 116 mn]
1982 - Tears Dripped (Слезы капали) by Georgi DANELIYA [fiction, 89 mn]
1980 - Out to Borrow Matches (За спичками) by Leonid GAIDAI , Risto ORKO [fiction, 99 mn]
1975 - Mend Your Pace, Maestro (Шире шаг, Маэстро) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 22 mn]
1975 - Impossible! (Не может быть!) by Leonid GAIDAI [TV fiction, 101 mn]
1968 - The Diamond Arm (Бриллиантовая рука) by Leonid GAIDAI [fiction, 100 mn]
1968 - We'll Live Till Monday (Доживем до понедельника) by Stanislav ROSTOTSKY [fiction, 106 mn]
1966 - The Caucasian Prisoner (Кавказская пленница или Новые приключения Шурика) by Leonid GAIDAI [fiction, 82 mn]
1954 - The Test of Faithfulness / Devotion (Испытание верности) by Ivan PYRIEV [fiction, 118 mn]
1950 - The Brave People (Смелые люди) by Konstantin YUDIN [fiction, 104 mn]