Actor
Born 1972, USSR (Russia)
 
 
Sergey GOROBCHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей ГОРОБЧЕНКО
Sergueï GOROBTCHENKO
Filmography (extracts)
 
Actor
2023 - Before dawn (До рассвета) from Georgi DANIELIANTS [fiction, 88 mn]
2023 - Call sign "Passenger" (Позывной «Пассажир») from Ilya KAZANKOV [fiction]
2023 - SaltBeans (СольФасоль) from Yevgeniya KUL [fiction, 92 mn]
2021 - The Fighting Fish (Бойцовская рыбка) from Sergey BATAEV [fiction, 24 mn]
2018 - A Rough Draft (Черновик) from Sergey MOKRITSKY [fiction, 126 mn]
2018 - Never say goodbye (Прощаться не будем) from Pavel_2 DROZDOV [fiction, 110 mn]
2018 - Tankmen (Несокрушимый) from Konstantin MAKSIMOV [fiction, 90 mn]
2017 - Second Life (Вторая жизнь) from Aleksandr KHARLAMOV [fiction, 21 mn]
2010 - Big Daughter or Test For… (Взрослая дочь, или Тест на...) from Mger MKRCHIAN [fiction, 91 mn]
2009 - Minnesota (Миннесота) from Andrey PROSHKIN [fiction, 90 mn]
2009 - The Rowan Waltz / Ashberry Waltz (Рябиновый вальс) from Alena SEMENOVA , Aleksandr SMIRNOV [fiction, 98 mn]
2009 - Nice and Good People Live on Earth (На свете живут добрые и хорошие люди) from Dmitry ASTRAKHAN [fiction, 96 mn]
2008 - Moskow Gigolo (Московский жиголо) from Dmitry FIKS [fiction, 100 mn]
2006 - Lift (Лифт) from Vsevolod PLOTKIN [fiction, 88 mn]
2003 - Boomer (Бумер) from Piotr BUSLOV [fiction, 110 mn]
2002 - The Shoemaker (Башмачник) from Vladimir ZAYKIN [fiction, 100 mn]