Director,
Writer,
Producer
Born 1948 
 
 
Natalya DABIZHA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Наталия Борисовна ДАБИЖА
Natalia DABIJA
Filmography (extracts)
 
Director
2005 - The Story of One Frog’s Love (История любви одной лягушки) [animation, 13 mn]
2002 - About a fisherman and a little fish (О Рыбаке и Рыбке) [animation, 13 mn]
1999 - An Apple Tree With Golden Apples (Дерево с золотыми яблоками) [animation, 13 mn]
1996 - Abraham (Авраам) [animation, 26 mn]
1994 - The Barber of Seville (Севильский цирюльник) [animation, 26 mn]
 
Writer
2005 - The Story of One Frog’s Love (История любви одной лягушки) by Natalya DABIZHA [animation, 13 mn]
2002 - About a fisherman and a little fish (О Рыбаке и Рыбке) by Natalya DABIZHA [animation, 13 mn]
 
Producer
2018 - Bestelesnaya komanda. Prikliuchenia soldata Kablukova (Бестелесная команда. Приключения солдата Каблукова) by Dmitry KUPRYANOV , Aleksey TURKUS [animation, 13 mn]
2012 - Zapiska (Записка) by Aleksandra LOMIZE [animation, 5.35 mn]