Actress,
Producer
Born in 1987, USSR (Ukraine)
 
 
Marina PETRENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Марина ПЕТРЕНКО
Marina PETRENKO
Filmography (extracts)
 
Actress
2021 - The Hotel (Отель) by Aleksandr BALUEV [fiction, 77 mn]
2020 - Archipelago (Архипелаг) by Aleksey TELNOV [fiction, 100 mn]
2019 - Billion (Миллиард) by Roman PRYGUNOV [fiction, 101 mn]
2019 - Hero (Герой) by Karen OGANESYAN [fiction, 120 mn]
2010 - Hooked 2 : Next level (На игре 2. Новый уровень) by Pavel SANAEV [fiction, 97 mn]
2009 - Hooked (На игре) by Pavel SANAEV [fiction, 87 mn]
 
Producer
2021 - The Hotel (Отель) by Aleksandr BALUEV [fiction, 77 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родилась 19 января 1987 в Симферополе в Крыму.
В 2007 году поступила в Школу-студию МХАТ, курс Романа Козака и Дмитрия Брусникина.
В 2008 году окончила Киевский международный университет.