Réalisateur
Né en 1989, URSS (Russie)
 
 
Andreï KHARZEEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей ХАРЗЕЕВ
Andrei KHARZEYEV
Extrait de la filmographie
 
Réalisateur
2011 - Mal de dents (Зубы на полку) [fiction, 20 mn]
2009 - Arrêt (Остановка) [fiction, 10 mn]

Autres films
2009 - Мело чи (Trifles)
2008 - Папа (Daddy)
2007 - Четыре стены (Four walls)

Biographie
Pas de biographie en français actuellement disponible!
 
Born in 1989 in Moscow.
Graduated from Moscow International Film School (2005).
Since 2007 made more than 30 music movies for rap-artists.
Currently (2012) is a 5th-year student of the Institute of Modern Art (Moscow)

Родился в 1989 году в Москве.
Окончил Московскую международную киношколу (2005).
С 2007 снял более 30 музыкальных видеоклипов для рэп-исполнителей.
В настоящее время (2012) учится в Институте Современного Искусства на V курсе.