Director,
Writer
Born in 1960 
 
 
Vladlen BARBE
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владлен Иосифович БАРБЭ
Vladlen BARBE
From filmography
 
Director
2013 - Pechat tsarya Solomona (Печать царя Соломона) [animation, 82 mn]
2012 - Snezhnaya Koroleva 3D (Снежная Королева 3D) [animation, 120 mn]
2010 - Posledniy chelovek iz Atlandy (Последний человек из Атлантиды) [animation]
2010 - Samaya prekrasnaya nyanya (Самая прекрасная няня) [animation, 13 mn]
2009 - Koapp 2. Propalo Ozero (Коапп 2. Пропало озеро) [animation, 13 mn]
2007 - Luna/Mars (Луна/Марс) [animation, 23 mn]
2006 - Kolobok (Колобок) [animation, 20 mn]
 
Writer
2010 - Posledniy chelovek iz Atlandy (Последний человек из Атлантиды) by Vladlen BARBE [animation]
2006 - Kolobok (Колобок) by Vladlen BARBE [animation, 20 mn]

commentaries
- La Reine des neiges (TFX) : comment Disney a condamné la version russe du célèbre conte d'Andersen Joshua DAGUENET, 2019, Toutelatele
- Maksim Sveshnikov and Vladlen Barbe: The Snow Queen (Snezhnaia koroleva, 2012) Lora MJOLSNESS, 2013, Kinokultura