Actor
Born in 1966 
 
 
Nikolay KOZAK
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Михайлович КОЗАК
Nikolaï KOZAK
From filmography
 
Actor
2021 - Chernobyl (Чернобыль) by Danila KOZLOVSKY [fiction, 136 mn]
2020 - Sup (Суп) by Inga SUKHORUKOVA [fiction, 11 mn]
2018 - Foto na pamiat (Фото на память) by Anton ZENKOVICH [fiction, 73 mn]
2014 - Ekaterina (Екатерина) by Aleksandr BARANOV , Ramil SABITOV [fiction, TV serial]
2011 - Sibir, Monamur (Сибирь, Монамур) by Slava ROSS [fiction, 104 mn]
2011 - Kamen (Камень) by Viatcheslav_2 KAMINSKY [fiction, 90 mn]
2009 - Vooruzhonnoe soprotivlenie (Вооружённое сопротивление) by Yefim REZNIKOV [fiction, 100 mn]
2008 - Skoro vesna (Скоро весна) by Vera STOROZHEVA [fiction, 100 mn]