Director,
Production Designer
Born in 1951 
 
 
Natalya CHERNYSHEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Наталия ЧЕРНЫШЕВА
Natalia TCHERNYCHEVA
From filmography
 
Director
2015 - Kot i mysh (Кот и мышь) [animation, 13 mn]
2008 - Pro Stepana-Kuznetsa (Про Степана-Кузнеца) [animation, 13 mn]
 
Production Designer
2015 - Kot i mysh (Кот и мышь) by Natalya CHERNYSHEVA [animation, 13 mn]
2008 - Pro Stepana-Kuznetsa (Про Степана-Кузнеца) by Natalya CHERNYSHEVA [animation, 13 mn]
1992 - Son v letnyuyu noch (Сон в летнюю ночь) by Robert SAAKYANTS [animation, 26 mn]

Awards :
Kot i mysh :
Best Animation film, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2017