Cinematographer
Born in 1969 
 
 
Sergey KULISHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей КУЛИШЕНКО
Sergueï KOULICHENKO
From filmography
 
Cinematographer
2021 - Po griby (По грибы) by Roman ARTEMYEV [fiction, 9 mn]
2017 - Moy luchii dug (Мой лучший друг) by Elina SUNI [fiction, 142 mn]
2014 - Okhota jit (Охота жить) by Sergey NIKONENKO [fiction, 84 mn]
2011 - Sobachi glaza (Собачьи глаза) by Gennadi SIDOROV [fiction, full length film]
2011 - Roman s kokainom (Роман с кокаином) by Gennadi SIDOROV [fiction, full length film]
2008 - Nevinnye sosdaniya (Невинные создания) by Yuri BERDNIKOV , Yevgeni YULIKOV [fiction, 80 mn]