Actor
Born in 1961, USSR (Russia)
 
 
Dmitry PODNOZOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий Владимирович ПОДНОЗОВ
Dmitri PODNOZOV
From filmography
 
Actor
2019 - Ten za spinoy (Тень за спиной) by Mark GOROBETS [fiction, TV serial, full length film]
2018 - Serdtse mira (Сердце мира) by Natalya MESHCHANINOVA [fiction, 124 mn]
2015 - Dukhless 2 (Духless 2) by Roman PRYGUNOV [fiction, 107 mn]
2014 - Dybrovskiy (Дубровский) by Kirill MIKHANOVSKY , Aleksandr VARTANOV [fiction, 123 mn]
2010 - Pechorin (Печорин) by Roman KHRUSHCH [fiction, 94 mn]
2009 - Skazkа pro temnoty (Сказка про темноту) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 100 mn]
2009 - Kotorogo ne bylo (Которого не было) by Ramil SALAKHUTDINOV [fiction, 107 mn]
2008 - Sad (Сад) by Sergey OVCHAROV [fiction]
2008 - Rezolutsiya (Резолюция) by Pavel ORESHNIKOV [fiction, 15 mn]
2003 - Tayna Zaborskogo omuta (Тайна Заборского омута) by Yevgeni SOKOLOV [fiction, 65 mn]

Awards :
Serdtse mira :
Best Actor in a Supporting Role, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2018