Writer
Born in 1920, Italy
 
 
Tonino GUERRA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Тонино ГУЭРРА
Tonino GUERRA
From filmography
 
Writer
2007 - Jokonda na asfalte (Джоконда на асфальте) by Vladimir NAUMOV [fiction, 114 mn]
2001 - Chasy bez strelok (Часы без стрелок) by Vladimir NAUMOV [fiction, 112 mn]
1998 - Dolgoe puteshestvie (Долгое путешествие) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 20 mn]
1994 - Lev s sedoy borodoy (Лев с седой бородой) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 30 mn]
1983 - Nostalghia (Ностальгия) by Andrei TARKOVSKY [fiction, 127 mn]

Images