Cinematographer
Born in 1944 
 
 
Aleksandr MUKHIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Васильевич МУХИН
Aleksandr MOUKHINE
From filmography
 
Cinematographer
1987 - Okno (Окно) by Yevgeni SIVOKON [animation, 10 mn]
1987 - Kamennyy vek (Каменный век) by Vladimir GONCHAROV [animation, 10 mn]
1985 - Doktor Aybolit (Доктор Айболит) by David CHERKASSKY [animation, 68 mn]
1985 - Devochka i zaytsy (Девочка и зайцы) by Alla GRACHEVA [animation, 10 mn]
1984 - Giordano Bruno (Джордано Бруно) by Vladimir GONCHAROV [animation, 10 mn]
1979 - Len (Лень) by Yevgeni SIVOKON [animation, 5.28 mn]