Director,
Writer
Born in 1934, USSR (Uzbekistan)
 
Died in 2015
Georgi YUNGVALD-KHILKEVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий ЮНГВАЛЬД-ХИЛЬКЕВИЧ
Gueorgui YOUNGVALD-KHILKEVITCH
From filmography
 
Director
2008 - Vozvrashchenie mushketerov (Возвращение мушкетеров) [fiction, 110 mn]
1988 - Uznik zamka If (Узник замка Иф) [fiction, TV serial, 236 mn]
1985 - Sezon Chudes (Сезон чудес) [fiction, 92 mn]
1981 - Kuda on denetsya (Куда он денется!) [fiction, 92 mn]
1979 - Ah, vodevil, vodevil! (Ах, водевиль, водевиль!) [fiction, 67 mn]
1979 - D'Artagnan i tri mushketera (Д’Артаньян и три мушкетера) [fiction, TV serial, 220 mn]
1971 - Derzost (Дерзость) [fiction, 100 mn]
1969 - Opasnye gastroli (Опасные гастроли) [fiction, 87 mn]
 
Writer
2008 - Vozvrashchenie mushketerov (Возвращение мушкетеров) by Georgi YUNGVALD-KHILKEVICH [fiction, 110 mn]
1979 - Ah, vodevil, vodevil! (Ах, водевиль, водевиль!) by Georgi YUNGVALD-KHILKEVICH [fiction, 67 mn]
 
Site : IMDb

commentaries
- RUSSIA BEYOND : Dix chefs-d’œuvre d'adaptation cinématographique russo-soviétiques inspirés de romans européens Boris EGOROV, 2019, RUSSIA BEYOND