Director,
Writer
Born in 1946 
 
Died in 2001
Ivan KIASASHVILI
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван КИАСАШВИЛИ
Ivan KIASSACHVILI
From filmography
 
Director
1986 - Poputchik (Попутчик) [fiction]
1980 - Damy priglashayut kavalerov (Дамы приглашают кавалеров) [fiction, 76 mn]
 
Writer
2003 - Casus belli (Casus belli / Казус Белли) by Igor UGOLNIKOV [fiction, 125 mn]
1998 - Ne poslat li nam gontsa (Не послать ли нам гонца?) by Valery CHIKOV [fiction, 90 mn]
1986 - Poputchik (Попутчик) by Ivan KIASASHVILI [fiction]
 
Site : IMDb

commentaries
- Павел Лунгин. Такси-блюз , Pavel LUNGIN, 2008, Сеанс