Actor
Born in 1939 
 
 
Ivan BORTNIK
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Сергеевич БОРТНИК
Ivan BORTNIK
From filmography
 
Actor
2003 - Antikiller-2 (Антикиллер-2) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 122 mn]
2002 - Antikiller (Антикиллер) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 111 mn]
1999 - Zatvornik (Затворник) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 90 mn]
1999 - Strastnoy Bulvar (Страстной бульвар) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 108 mn]
1997 - Mama ne goruy (Мама не горюй) by Maksim PEZHEMSKY [fiction, 82 mn]
1995 - Musulmanin (Мусульманин) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 110 mn]
1989 - A byl li Karotin (А был ли Каротин?) by Gennadi POLOKA [fiction, 161 mn]
1987 - Zerkalo dlya geroya (Зеркало для героя) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 139 mn]
1981 - Rodnya (Родня) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 98 mn]
1977 - obyasneniye v lyubvi (Объяснение в любви) by Ilya AVERBAKH [fiction, 135 mn]
1977 - Vtoraya popytka Viktora Krokhina (Вторая попытка Виктора Крохина) by Igor SHESHUKOV [fiction, 98 mn]
1975 - Chuzhie pisma (Чужие письма) by Ilya AVERBAKH [fiction, 93 mn]