Production designer
Born in 1962, USSR (Russia)
 
 
Sergey KOKOVKIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Александрович КОКОВКИН
Sergueï KOKOVKINE
From filmography
 
Production designer
2013 - Istoria arkanarskoy rezni (Трудно быть Богом) by Aleksey GERMAN [fiction, 177 mn]
2000 - Sobstvennaya ten (Собственная тень) by Olga NARUTSKAIA [fiction, 76 mn]
1999 - Molokh (Молох) by Alexandre SOKUROV [fiction, 102 mn]
1997 - Tsarevich Aleksei (Царевич Алексей) by Vitali MELNIKOV [fiction, 80 mn]
1995 - Vsyo budet khorosho (Все будет хорошо) by Dmitry ASTRAKHAN [fiction, 100 mn]
1995 - Chetvyortaya planeta (Четвертая планета) by Dmitry ASTRAKHAN [fiction, 92 mn]
1993 - Angely v rayu (Ангелы в раю) by Yevgeni LUNGIN [fiction, 122 mn]
1992 - Klyuch (Ключ) by Pavel CHUKHRAY [TV film, 58 mn]
1991 - zhertva dla imperatora (Жертва для императора) by Rosa ORYNBASAROVA [fiction, 91 mn]
1991 - Izydi! (Изыди!) by Dmitry ASTRAKHAN [fiction, 89 mn]

Awards :
Istoria arkanarskoy rezni :
Best Set Decoration, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2015
Tsarevich Aleksei :
Best Set Decoration, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 1997