Compositor
Born in 1902, Russia
 
Died in 1963
Visarion SHEBALIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виссарион Яковлевич ШЕБАЛИН
Vissarion CHEBALINE
From filmography
 
Compositor
1954 - Nalim (Налим) by Aleksey ZOLOTNITSKY [fiction, 27 mn]
1952 - Sadko (Садко) by Aleksandr PTUSHKO [fiction, 90 mn]
1950 - Zagovor obrechonnykh (Заговор обреченных) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 103 mn]
1946 - Glinka (Глинка) by Leo ARNSHTAM [fiction, 116 mn]
1936 - Gobsek (Гобсек) by Konstantin EGGERT [fiction, 73 mn]
1933 - Rvanye Bashmaki (Рваные башмаки) by Margarita BARSKAIA [fiction, 88 mn]
1932 - Dela i lyudi (Дела и люди) by Aleksandr MACHERET [fiction, 102 mn]