Compositor
Born in 1945, USSR (Uzbekistan)
 
 
Aleksandr ZHURBIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Борисович ЖУРБИН
Aleksandr JOURBINE
From filmography
 
Compositor
2020 - Lyubov i mostry (Любовь и монстры) by Yekaterina KRASNER [fiction, 84 mn]
2018 - Sranniki terpenya (Странники терпенья) by Vladimir ALENIKOV [fiction, 100 mn]
2008 - Tyazjolyy pesok (Тяжелый песок) by Anton BARSHCHEVSKI [fiction, TV serial, 800 mn]
2003 - Bulvarnyy pereplyot (Бульварный переплёт) by Aleksandr_2 MURATOV [fiction]
1989 - Bindyuzhnik i korol (Биндюжник и король) by Vladimir ALENIKOV [fiction, 169 mn]
1986 - Pisma Mertvovo cheloveka (Письма мертвого человека) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 88 mn]
1982 - Kosmicheskie prisheltsy 2 (Космические пришельцы 2) by Aleksey SOLOVYOV [animation, 17 mn]
1981 - Kosmicheskie prisheltsy 1 (Космические пришельцы 1) by Aleksey SOLOVYOV [animation, 16 mn]
1980 - Les (Лес) by Vladimir MOTYL [fiction, 97 mn]
1980 - Eskadron gusar letuchikh (Эскадрон гусар летучих) by Nikita KHUBOV , Stanislav ROSTOTSKY [fiction, 164 mn]
1979 - V moey smerti proshu vinit Klavu K. (В моей смерти прошу винить Клаву К.) by Nikolay_2 LEBEDEV , Ernest YASAN [fiction, 76 mn]