Director,
Writer,
Actor
Born in 1940, USSR (Russia)
 
 
Aleksandr ORLOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Сергеевич ОРЛОВ
Aleksandr ORLOV
From filmography
 
Director
2007 - Potapov, k doske! (Потапов, к доске!) [fiction, full length film]
2003 - Lyubov imperatora (Любовь императора) [fiction, TV serial, 322 mn]
1988 - Eti... Tri vernye karty (Эти... Три верные карты) [fiction, 87 mn]
1978 - Zhenshchina, kotoraya poyot (Женщина, которая поет) [fiction, 78 mn]
 
Writer
2007 - Potapov, k doske! (Потапов, к доске!) by Aleksandr ORLOV [fiction, full length film]
1988 - Eti... Tri vernye karty (Эти... Три верные карты) by Aleksandr ORLOV [fiction, 87 mn]
 
Actor
2008 - Aleksandr. Nevskaya bitva (Александр. Невская битва) by Igor KALYONOV [fiction, 104 mn]