Director,
Writer,
Producer
Born in 1951 
 
 
Valery PENDRAKOVSKI
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Валерий Юрьевич ПЕНДРАКОВСКИЙ
Valeri PENDRAKOVSKI
From filmography
 
Director
2011 - Ushol i ne vernulcya (Ушел и не вернулся) [fiction, 94 mn]
2010 - Tolko ne seychas (Только не сейчас) [fiction, 90 mn]
2007 - Polnoe Dykhanie (Полное дыхание) [fiction, 108 mn]
2006 - Begushchaya po volnam (Бегущая по волнам) [fiction, 165 mn]
2000 - Dva tovarishcha (Два товарища) [fiction, 90 mn]
 
Writer
2010 - Tolko ne seychas (Только не сейчас) by Valery PENDRAKOVSKI , Yuri ROGOZIN [fiction, 90 mn]
2006 - Begushchaya po volnam (Бегущая по волнам) by Valery PENDRAKOVSKI [fiction, 165 mn]
 
Producer
2011 - Ushol i ne vernulcya (Ушел и не вернулся) by Valery PENDRAKOVSKI [fiction, 94 mn]
2010 - Tolko ne seychas (Только не сейчас) by Valery PENDRAKOVSKI , Yuri ROGOZIN [fiction, 90 mn]
2006 - Begushchaya po volnam (Бегущая по волнам) by Valery PENDRAKOVSKI [fiction, 165 mn]
 
Site :