Director,
Writer
Born in 1923 
 
Died in 2004
Teodor VULFOVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Теодор Юрьевич ВУЛЬФОВИЧ
Teodor VOULFOVITCH
From filmography
 
Director
1978 - Shestvie zolotykh zverey (Шествие золотых зверей) [fiction, 89 mn]
1973 - Tovarishch general (Товарищ генерал) [fiction, 89 mn]
1967 - Krepkiy oreshok (Крепкий орешек) [fiction, 78 mn]
1960 - Most pereyti nelzya (Мост перейти нельзя) [fiction, 90 mn]
1958 - Posledniy dyum (Последний дюйм) [fiction, 89 mn]
 
Writer
1960 - Most pereyti nelzya (Мост перейти нельзя) by Nikita KURIKHIN , Teodor VULFOVICH [fiction, 90 mn]
 
Site : IMDb