Director,
Actor
Born in 1935, USSR
 
Died in 2010
Mikhail TUMANISHVILI
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил Иосифович ТУМАНИШВИЛИ
Mikhaïl TOUMANICHVILI
From filmography
 
Director
1995 - Krestonosets (Крестоносец) [fiction, 112 mn]
1991 - Volkodav (Волкодав) [fiction, 104 mn]
1989 - Avariya - doch menta (Авария — дочь мента) [fiction, 99 mn]
1985 - Odinochnoye plavaniye (Одиночное плавание) [fiction, 96 mn]
1984 - Polosa prepyastvij (Полоса препятствий) [fiction, 89 mn]
1982 - Sluchay v kvadrate "36-80" (Случай в квадрате "36-80") [fiction, 93 mn]
1981 - Otvetnyi khod (Ответный ход) [fiction, 84 mn]
 
Actor
1957 - Leningradskaya simfonia (Ленинградская симфония) by Zakhar AGRANENKO [fiction, 97 mn]
 
Site : IMDb

commentaries
- Cinematic Cold War : The American and Soviet Struggle for Hearts and Minds , Denise YOUNGBLOOD, Tony SHAW, 2010, University Press of Kansas