Production Designer
 
 
 
Tatyana LAPSHINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Татьяна ЛАПШИНА
Tatiana LAPCHINA
From filmography
 
Production Designer
1991 - Volkodav (Волкодав) by Mikhail TUMANISHVILI [fiction, 104 mn]
1989 - Avariya - doch menta (Авария — дочь мента) by Mikhail TUMANISHVILI [fiction, 99 mn]
1988 - Kukolka (Куколка) by Isaac FRIDBERG [fiction, 135 mn]
1985 - Bitva za Moskvy (Битва за Москву) by Yuri OZEROV [fiction, 352 mn]
1984 - Vremya zhelaniy (Время желаний) by Yuli RAIZMAN [fiction, 103 mn]
1982 - Chastnaya zhizn (Частная жизнь) by Yuli RAIZMAN [fiction, 102 mn]
1980 - Belyy sneg Rossii (Белый снег России) by Yuri VYSHINSKY [fiction, 91 mn]