Writer
 
 
 
Zoya KUDRIA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Зоя КУДРЯ
Zoïa KOUDRIA
From filmography
 
Writer
2012 - Blindazh (Блиндаж) by Aleksandr GORNOVSKY [fiction, 122 mn]
2009 - Pelagiya i belyy buldog (Пелагия и белый бульдог) by Yuri MOROZ [336 mn]
2008 - Starshaya zhena (Старшая жена) by Ivan SOLOVOV [fiction, full length film]
2008 - Admiral (Адмиралъ) by Andrey KRAVCHUK [fiction, 124 mn]
2004 - Slova i muzika (Слова и музыка) by Ivan SOLOVOV [fiction, 110 mn]
2002 - Raskalonnaya subbota (Раскалённая суббота) by Aleksandr MITTA [fiction, 106 mn]
2000 - Granitsa. Tayezhnyy roman (Граница. Таежный роман) by Aleksandr MITTA [fiction, 52 mn]
1994 - God sabaki (Год Собаки) by Semyon ARANOVICH [fiction, 133 mn]