Compositor,
Sound designer
Born in 1934 
 
Died in 2010
Georgi GARANIAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий ГАРАНЯН
Gueorgui GARANIAN
From filmography
 
Compositor
1992 - Nash amerikanskiy Borya (Наш американский Боря)
1986 - Krik delfina (Крик дельфина) by Aleksey SALTYKOV [fiction, 95 mn]
1983 - Yesli verit Lopotukhinu (Если верить Лопотухину)
1982 - Pokovskie vorota (Покровские ворота) by Mikhail KOZAKOV [fiction, 139 mn]
1969 - Solnechoe zernyshko (Солнечное зернышко) by Vladimir DEGTYAREV [animation, 10 mn]
 
Sound designer
1976 - Rozygrysh (Розыгрыш) by Vladimir MENSHOV [fiction, 96 mn]