Actor
Born in 1904, Russia
 
Died in 1977
Pyotr SOBOLEVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Пётр Станиславович СОБОЛЕВСКИЙ
Piotr SOBOLEVSKI
From filmography
 
Actor
1968 - Den angela (День ангела) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 85 mn]
1955 - Tayna dvukh okenaov (Тайна двух океанов) by Konstantin PIPINASHVILI [fiction, 151 mn]
1946 - Admiral Nakhimov (Адмирал Нахимов) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 93 mn]
1944 - Nebo Moskvy (Небо Москвы) by Yuli RAIZMAN [fiction, 80 mn]
1940 - Gibel Orla (Гибель Орла) by Vasili ZHURAVLYOV [fiction, 80 mn]
1938 - Borba prodolzhaetsya (Борьба продолжается) by Vasili ZHURAVLYOV [fiction, 89 mn]
1936 - My iz Kronshadta (Мы из Кронштадта) by Yefim DZIGAN [fiction, 91 mn]
1931 - Odna (Одна) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 80 mn]
1931 - Sniper / Iskusstvo ubivat (Снайпер / Искусство убивать) by Semyon TIMOSHENKO [fiction, 83 mn]
1929 - Novyj Vavilon (Новый Вавилон) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 95 mn]
1927 - Soyouz velikogo dela (Союз великого дела) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 76 mn]
1926 - Bratishka (Братишка) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 57 mn]
1926 - chyortovo koleso (Чертово колесо) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 76 mn]
1926 - shinel (Шинель) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 66 mn]