Actor
Born in 1875 
 
Died in 1932
Nikolay PANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Викторович ПАНОВ
Nikolaï PANOV
From filmography
 
Actor
1926 - Kashtanka (Каштанка) by Olga PREOBRAZHENSKAIA [fiction, 80 mn]
1926 - Predatel (Предатель) by Abram ROOM [fiction, 77 mn]
1926 - Order na arest (Ордер на арест) by Georgi TASIN [fiction, 84 mn]
1921 - Pravosudie prezhde vsego (Правосудие прежде всего) by Yakov PROTAZANOV [fiction]
1920 - Strashnoe priklyuchenie (Страшное приключение) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 63 mn]
1918 - Maliutka Elli (Малютка Элли) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 1700 m]
1917 - Otets Sergey (Отец Сергий) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 70 mn]
1916 - Pikovaya dama (Пиковая дама) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 2300 m]