Compositor
Born in 1988, USSR (Russia)
 
 
Dmitry EMELYANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий ЕМЕЛЬЯНОВ
Dmitri EMELIANOV
From filmography
 
Compositor
2021 - Tovarishch Mayor (Товарищ майор) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, TV serial, 57 mn]
2020 - Na ostrie (На острие) by Eduard BORDUKOV [fiction, 114 mn]
2019 - Poteryanniy ostrov (Потерянный остров) by Denis SILYAKOV [fiction, 87 mn]
2019 - Gromkaya sviaz (Громкая связь) by Aleksey NUZHNY [fiction, 90 mn]
2019 - Soyuz Spasenia (Союз Спасения) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 136 mn]
2019 - Trudnosti vyzhivaniya (Трудности выживания) by Yevgeni TORRES [fiction, 90 mn]
2019 - Tonkie materii (Тонкие материи) by Anario MAMEDOV [fiction, TV serial, full length film]
2019 - Shtorm (Шторм (сериал 2019)) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, TV serial, 59 mn]
2019 - Trudnosti vyzhivaniya (Zaglavnyie titry) (Трудности выживания ( Заглавные титры)) by Irina ELSHANSKY [animation, 1 mn]
2018 - Ia khudeyu (Я худею) by Aleksey NUZHNY [fiction, 102 mn]