Director,
Writer,
Compositor
Born in 1986, USSR (Russia)
 
 
Mikhail MORSKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил МОРСКОВ
Mikhaïl MORSKOV
From filmography
 
Director
2019 - Volshebnik (Волшебник) [fiction, 87 mn]
 
Writer
2019 - Volshebnik (Волшебник) by Mikhail MORSKOV [fiction, 87 mn]
 
Compositor
2019 - Spasibo dedu za pobedu (Спасибо деду за победу) by Teimuraz TANIYA [fiction, 90 mn]
2019 - Vyshe Neba (Выше неба) by Oxana KARAS [fiction, 104 mn]
2019 - Elefant (Элефант) by Aleksey KRASOVSKY [fiction, 80 mn]
2019 - Novogodniy remont (Новогодний ремонт) by Artur PINKHASOV [fiction, 83 mn]
2019 - Volshebnik (Волшебник) by Mikhail MORSKOV [fiction, 87 mn]
2018 - Vechnaya zhizn Aleksandra Khristoforova (Вечная жизнь Александра Христофорова) by Yevgeni SHELIAKIN [fiction, 104 mn]
2018 - U angela angina (У ангела ангина) by Oxana KARAS [fiction, 95 mn]
2017 - Novogodniy perepolokh (Новогодний переполох) by Kirill PAPAKUL / PANAKA [fiction, 84 mn]
2016 - Khoroshij malchik (Хороший мальчик) by Oxana KARAS [fiction, 95 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 7 mai 1986 à Seguiev Possad (Zagorsk). A terminé la faculté de réalisation du VGIK (Institut de Cinéma de Moscou).

Родился 7 мая 1986 года в городе Сергиев Посад. Окончил режиссерский факультет ВГИК.