Writer,
Actor,
Compositor
Born in 1966, USSR (Russia)
 
 
Aleksey KORTNEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Анатольевич КОРТНЕВ
Alekseï KORTNEV
From filmography
 
Writer
2009 - Pervaya Lyubov (Первая любовь) by Egor DRUZHININ [fiction, 93 mn]
 
Actor
2019 - Lovi moment (Лови момент) by Antonina RUGE [fiction, 78 mn]
2015 - Okhrana (Охрана) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 116 mn]
2008 - Den radio (День радио) by Dmitry DYACHENKO [fiction, 100 mn]
2006 - Gadkie lebedi (Гадкие лебеди) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 105 mn]
2004 - Dazhe ne dumay! 2 (Даже не думай! - 2) by Ruslan BALTSER [fiction, 97 mn]
2004 - Povelitel efira (Повелитель эфира) by Yekaterina KALININA [fiction, 83 mn]
2002 - Kino pro kino (Кино про кино) by Valery RUBINCHIK [fiction, 86 mn]
1998 - Na boykom meste (На бойком месте) by Aleksey SAKHAROV [fiction, 100 mn]
 
Compositor
2011 - O chyom eshcho govoryat muzhchiny (О чем еще говорят мужчины) by Dmitry DYACHENKO [fiction, 98 mn]