Actor
Born in 1912, Russia
 
Died in 1991
Aleksey KONSOVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Анатольевич КОНСОВСКИЙ
Alekseï KONSOVSKI
From filmography
 
Actor
1957 - Snezhnaya koroleva (Снежная королева) by Lev ATAMANOV [animation, 65 mn]
1947 - Vesna (Весна) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 104 mn]
1947 - Selskaya uchitelnitsa (Сельская учительница) by Mark DONSKOY [fiction, 104 mn]
1947 - Zolushka (Золушка) by Nadezhda KOSHEVEROVA , Mikhail SHAPIRO [fiction, 84 mn]
1943 - My s Urala (Мы с Урала) by Aleksandra KHOKHLOVA , Lev KULESHOV [fiction, 76 mn]
1943 - Lermontov (Лермонтов) by Albert HENDELSTEIN [fiction, 83 mn]
1939 - Chlen pravitelstva (Член правительства) by Iosif KHEIFITS , Aleksandr ZARKHY [fiction, 107 mn]
1938 - Bolotnye soldaty (Болотные солдаты) by Aleksandr MACHERET [fiction, 71 mn]
1936 - Poslednyaya noch (Последняя ночь) by Yuli RAIZMAN , Dmitry VASILIEV [fiction, 98 mn]