Writer,
Actor
Born in 1955 
 
 
Sergey KOLTAKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Михайлович КОЛТАКОВ
Sergueï KOLTAKOV
From filmography
 
Writer
1999 - Strastnoy Bulvar (Страстной бульвар) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 108 mn]
 
Actor
2019 - Konets sezona (Конец сезона) by Konstantin KHUDYAKOV [fiction, 95 mn]
2017 - Meshok bez dna (Мешок без дна) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 104 mn]
2014 - Zimy ne budet (Зимы не будет) by Ilya DEMICHEV [fiction, 80 mn]
2009 - Kakraki (Какраки) by Ilya DEMICHEV [fiction, 125 mn]
2008 - Novoya Zemlya (Новая Земля) by Aleksandr MELNIK [fiction, full length film]
1999 - Strastnoy Bulvar (Страстной бульвар) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 108 mn]
1997 - Mama ne goruy (Мама не горюй) by Maksim PEZHEMSKY [fiction, 82 mn]
1995 - Letnie lyudi (Летние люди) by Sergey URSULIAK [fiction, 89 mn]
1991 - Armavir (Армавир) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 130 mn]
1987 - Zerkalo dlya geroya (Зеркало для героя) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 139 mn]
1985 - V strelyayushchey glushi (В стреляющей глуши) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 87 mn]
1981 - Valentina (Валентина) by Gleb PANFILOV [fiction, 99 mn]