Director,
Writer,
Cinematographer,
Editor,
Producer
Born in 1991, USSR (Russia)
 
 
Pavel MOSKVIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Павел МОСКВИН
Pavel MOSKVINE
From filmography
 
Director
2018 - Pustota (Пустота) [fiction, 85 mn]
 
Writer
2018 - Pustota (Пустота) by Pavel MOSKVIN [fiction, 85 mn]
 
Cinematographer
2011 - Moy droug Sergey (Мой друг Сергей) by Vladislav MARKOV [documentary, 26 mn]
 
Editor
2021 - Boytsovskaya rybka (Бойцовская рыбка) by Sergey BATAEV [fiction, 24 mn]
 
Producer
2018 - Pustota (Пустота) by Pavel MOSKVIN [fiction, 85 mn]

Awards :
Pustota :
Jury Prize, International Human Rights Film Festival, Moscow (Russia), 2018

Biography
No English biography available !
 
Né en 1991 à Almetievsk, République du Tatarstan. En 2013 a terminé la faculté de cinéma et de télévision de l'Université d'Etat de Culture et d'Art de Kazan dans la classe d'Alexeï Barykine. A fait les vidéos du club de foot "Rubin". A enseigné à l'Institut de Culture et d'Art de Kazan.

Родился в 1991 году в г.Альметьевске, Республика Татарстан. В 2013 году окончил Казанский Государственный Университет Культуры и Искусств, факультет Кино и ТВ. Мастерская Алексея Барыкина. Занимался видеоконтентом для футбольного клуба «РУБИН».Преподавал в Казанском Государственном Институте Культуры.